Promotions

Промоции

Луксуз + бизнис – Новиот MITSUBISHI L200

Новиот MITSUBISHI L200 – Повеќе од издржлив, број 1 во изработка на погон 4×4, технологија која е една со најдолга традиција на производство во светот од 85 години.

Прочитај повеќе
news

Новости

Најбараниот автомобил Mitsubishi Space Star достапен и во Македонија

По големо исчекување конечно, моментно најбараното возило на автомобилскиот пазар, Mitsubishi Space Star, пристигна и во Македонија.

Прочитај повеќе

Новиот ASX.

Кога авантурата е на 1-во место.

Компактен SUV од врвните експерти за SUV возила.

Прочитај повеќе

Eclipse Cross

SUV кој не знае за ограничувања.

Атрактивен со динамичен облик, новиот Eclipse Cross создава чувство на возбуда и инспирира налик на дијамантски прстен, кој се создава како ефект нарешен „Еклипса“, добиен при целосно затемнување на сонцето.

Прочитај повеќе

L200

Ова не е вообичаен пикап.

Ние го тестиравме новиот пикап L200 во мошне тешки услови. Да се поминат тешките услови, не е доволно за нас. Новиот L200 мораше да ги издржи најекстремните услови.

Прочитај повеќе