MITSUBISHI ASX – MVP, играч на годината !

Се игра последната четвртина во која учествуваат уште само неколку возила MITSUBISHI ASX, со оваа акциска понуда. 15.980 € – поволни услови за кредитирање.

За сите кои ни се придружија, благодариме на довербата!

MITSUBISHI ASX – MVP, играч на годината !

▶ LED дневни светла
▶ Сензори за паркирање
▶ Автоматски клима уред
▶ 16” алуминиумски тркала
▶ Одмрзнувач на ретровизори
▶ Бензински мотор 1.6 l, 117 КС
▶ Докажана економичност во секојдневното возење

Закажете тест возење на
 02 2580 408 ; 02 2580 409

или повеќе инфо на www.mitsubishimotors.mk