Луксуз + бизнис – Новиот MITSUBISHI L200

Новиот MITSUBISHI L200 – Повеќе од издржлив, број 1 во изработка на погон 4×4, технологија која е една со најдолга традиција на производство во светот од 85 години. MITSUBISHI MOTORS произведува пикап возила уште од далечната 1961 година и досега се продадени милиони возила на сите континенти и се сметаат за едни од најиздржливите со најниска цена на одржување.

Новиот MITSUBISHI L200 содржи најнапредни радарски системи за безбедност, повисок и со зголемен агол на пристапност во однос на претходниот. Отпорен е на влијание на вода до 700 мм, тестиран е во најригорозни услови на експлоатација.

Но, новиот MITSUBISHI L200 тука не запира. Сега се нуди со сите луксузни опции и додатоци, како и најнапредна технологија која овозможува исклучителна удобност при возењето.

 • Број 1 во технологијата 4×4
  Дополнителен систем OFF ROAD TC
 • Кожени седишта + грејачи
  SDA мултимедија со можност за навигација
 • Камера за паркирање
  LED главни светла
  Автоматски долги светла
 • Радарски системи за безбедност
 • Lane Departure warning
 • Forward Collision Mitigation 
 • Blind Spot Warning
 • Rear Corner Sensor

Повеќе инфо на https://mitsubishimotors.mk/l200/
или 02 2580 408 ; 02 2580 409