Стартувајте ја годината со MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Намалување за 2000 евра за првите резервирани возила
Редовните цени се на линкот https://mitsubishimotors.mk/eclipse-cross/

  • Прогласен за кросовер во Германија
  • 1.5 бензин со 163 КС и MIVEC – технологија за ниска потрошувачка
  • Автоматски менувач
  • SDA Аудио уред со поврзување со навигација
  • Head-up display
  • Камера + сензори + радари
  • Touchpad итн…