Светскиот бестселер MITSUBISHI L200 во салонот на Мак Аутостар

Invite – 23.290 евра + ДДВ

Intense со автоматски менувач 27.950 евра + ДДВ

Invite со мануелна трансмисија

  • Број 1 во технологијата 4×4
  • Блокада на заден диференцијал
  • Управувач обложен со кожа
  • Клима уред
  • Алуминиумски тркала 16 инчи итн…

Intense со автоматска трансмисија

  • Super Select II 4WD
  • Автоматска трансмисија
  • Грејачи на седишта
  • Камера за паркирање
  • SDA Аудио уред за поврзување со навигација итн…