Пристигна новиот MITSUBISHI ASX

Намалување за 1000 евра, но само за првите резервации
Редовните цени се на линкот https://mitsubishimotors.mk/asx/

Богата, стандардна опрема и суперекономичен бензински мотор.
Закажете тест возење

 • 2.0 l, 150 КС
 • LED главни и дневни светла
 • LED светла за магла
 • Сензори за паркирање
 • Автоматски клима уред
 • Одмрзнувач на ретровизори итн …
 • Дополнителни опции:
 • Aвтоматски менувач
 • Систем за работа без клуч
 • SDA Аудио уред со поврзување со навигација
 • Камера за паркирање итн…