Новиот MITSUBISHI ASX со АВТОМАТСКИ менувач

Од 21.480 → 20.480 евра.

Намалување за 1000 евра, само за првите резервации

Редовните цени се на линкот https://mitsubishimotors.mk/asx/

  • Автоматски менувач
  • 8 инчен SDA Аудио уред за поврзување со навигација
  • Систем за работа без клуч
  • 2.0 l, 150 КС
  • MIVEC – технологија за ниска потрошувачка
  • LED главни и дневни светла
  • LED светла за магла
  • Камера и сензори за паркирање
  • 18 инчни алуминиумски тркала итн …