ВИСТИНА Е – 8.880 евра

Новиот MITSUBISHI SPACE STAR

  • Рекордерот во економичност
  • 1.0 бензин 71 КС
  • 6 воздушни перничиња
  • Клима уред
  • Електрика на предни прозори
  • Електрика на ретровизори
  • ASC+TCL+ABS+EBD+BAS+HAS итн …